top of page

ONZE VISIE

Het Keteltje is een klein initiatief, en dat willen we ook graag blijven. Wij geloven dat kleine dingen ook een grote impact kunnen hebben op de mensen in onze directe omgeving. 

We misten in 's-Hertogenbosch het aanbod van gezond afhaal eten; lekker, vegetarisch en  vers. Daarom werken we alleen met verse ingrediënten en geen bewerkte producten. We maken alle recepten en maaltijden zelf.

ONZE PRODUCTEN

Al onze producten worden met veel zorg en aandacht gemaakt en er is een limiet aan wat er op een dag geproduceerd kan worden. Bij ons geldt dus op=op. Als we uitverkocht zijn staat dat vermeld op de bestelpagina. Kom dan vooral de week erna weer terug! 

NO WASTE

We volgen het no waste-principe in onze bereiding en verpakkingen. Dit betekent dat de producten in herbruikbare verpakkingen worden meegegeven. Deze worden vervolgens teruggebracht of opgehaald, dit gebeurd in overleg. Heb je hier vragen over? We zijn altijd bereikbaar via onze contactpagina.

ONZE NAAM

De term 'het keteltje' is al jaren een bekend begrip binnen de familie achter Het Keteltje. We opereren vanuit een rijtjeshuis aan de Maijweg in 's-Hertogenbosch. Het kleine stadskeukentje wordt hier tot zijn ultieme potentie benut. Er worden hele dagen in doorgebracht en uitgebreide maaltijden gecreëerd en geproduceerd voor meer mensen dan in het keukentje zelf zouden passen.

De huizen aan de Maijweg stammen uit de 19e eeuw en werden gebouwd voor de 'gegoede arbeidersklasse'. In het portiek leidend tot de voordeur van nummer 56 hangt al jaren een oude ijzeren ketel. Gezien de gelijkenissen tussen de voorgevels werd deze ketel dé manier van navigeren naar het juiste huisnummer van bewoners en bezoek. 

 

Het keteltje is ons herkenningspunt en dus was het voor de hand liggend om onze kookkunsten te delen onder de naam van dit symbool. 

DSC_0050.jpg
20200828_141201.jpg
20200828_115230.jpg
WhatsApp Image 2021-05-07 at 14.21.20.jp

Meet the team :)

DSC_0059.jpg

Marga de Leest
Ontwikkelt en kookt
& moeder  

 

Ik ben een paar jaar geleden begonnen met brood bakken en dat  is sindsdien een wekelijks ritueel geworden. Toen ik vegetariër werd heb ik voor mijn gevoel pas echt leren koken. Ik ben toen veel gaan leren over groenten en de vele mogelijkheden. Ook mijn smaakbeleving is toen veel veranderd het is een ontzettend leuke uitdaging om daar creatief mee bezig te zijn. Met een eigen moestuin sta ik nog dichter bij mijn producten. Dit maakt het mogelijk om te werken met een ruime variatie aan seizoensgebonden producten.

MARA.jpeg

Mara van Doremalen

Communiceert en ontwerpt
& dochter

Net als mijn moeder ben ik al jaren bezig met gezond eten dat ik invul met voornamelijk plantaardige maaltijden. Mijn passie voor koken en bakken gecombineerd met mijn studie communicatie komen samen in Het Keteltje. 

Ik onderhoud de website, communicatie en social media van Het Keteltje. Samen ontwikkelen Marga en ik de recepten en het concept rondom onze afhaalservice. Uit eigen ervaring weet ik hoe goed gezond en verantwoord eten je kan doen. We delen dan ook graag onze passie met mensen in de buurt. 

bottom of page