top of page

Onze hoofdingrediënten

-Dit maakt ons 'Het Keteltje'-

Plantaardig
Met het milieu, dierenwelzijn en menselijke gezondheid in het achterhoofd, zijn wij heel bewust vegetarisch in al onze recepten.

Vers
Alles wat je bij ons besteld is vers en onbewerkt. Onze producten komen van betrouwbare en goede plekken en waar mogelijk uit eigen moestuin. 

aDSC_0069.jpg

Duurzaam

Wij volgen het zero waste principal. Dit betekend dat we heel bewust omgaan met alles wat we gebruiken. Al onze producten en materialen respecteren en geen onnodig afval produceren. 

Kleinschalig en lokaal

We zijn een heel klein, persoonlijk bedrijfje. Al onze producten zijn met de hand en met heel veel liefde gemaakt. We zijn kleinschalig en bezorgen dus voornamelijk in onze directe omgeving.

Hoe het werkt

1. Kies je producten

Momenteel hebben we keuze uit verschillende broden, soepen en salades.
De precieze producten veranderen elke week, check dus de site voor het nieuwe week menu.

2. Kies je bezorgtijd
 

Wanneer we kunnen bezorgen hangt volledig af van hoeveel bestellingen er zijn. De tijden zijn dus vrij ruim, dit hebben we bewust gedaan om te zorgen dat we niet onverwacht op de stoep staan.

3. Geniet!

We komen je bestelling

persoonlijk bezorgen. 
Alles is vers en kan direct, zonder op te warmen gegeten worden. We horen achteraf graag of je het lekker vond. 

Onze producten

Brood
Ons basisbrood staat elke week op het menu, dit is een biologisch volkorenbrood meergranenbrood. Simpel maar altijd lekker. 

 
Daarnaast hebben we elke week een tweede brood, dit kan een speciaal gevuld brood zijn, iets gekruids of iets dat heel erg goed bij de weeksoep past. 

Dit is een paragraaf. Klik hier om je eigen tekst toe te voegen.

Dit is een paragraaf. Klik hier om je eigen tekst toe te voegen.

Soep
Onze basissoep staat elke week op het menu, dit is een groene soep van broccoli, spinazie en courgette.
Daarnaast hebben we wekelijks een tweede soep, deze verandert elke week, afhankelijk van welk brood we bakken en welke groenten in seizoen zijn.
Overige
Afhankelijk van het seizoen en de type broden en soepen die we maken hebben we wekelijks extra items op het menu staan. Zo hebben we in de herft pompoentaart en in de lente homemade pesto's 

Hoi! Wat leuk dat je wat meer over ons wil weten. Wij zijn Marga en Mara, moeder en dochten en partners in crime. Samen zijn we in 2020 het mini-bedrijfje 'Het Keteltje' begonnen.  Een van de vele dingen die we delen samen is onze passie voor gezond, echt, eerlijk eten. Eten waar je energie van krijgt en waar je blij van wordt. Wij begrijpen heel goed dat niet iedereen tijd en zin heeft om elke avond uitgebreid te koken, maar aangezien wij dat ontzettend graag doen, delen we onze heerlijkheden graag met jullie.
We hopen ontzettend dat iedereen die van onze dienst gebruik maakt net zo geniet als wij zelf doen. Hopelijk zien we je snel, want naast het koken bezorgen we zelf ook graag om te zorgen dat alles in orde is. 

bottom of page