OVER ONS WEEKMENU

Bij Het Keteltje werken we met weekmenu's. Iedere week staat er een volledig nieuw, seizoensgebonden menu online! Je kunt het volledige pakket bestellen, dat bevat altijd ten minste een versgebakken brood, een heerlijke seizoenssoep, een rijk gevulde salade, iets zoets en een aantal kleine smaakmakers als roomboter, zelfgemaakte jam of een kaasje van een lokale boerderij.

 

Je kunt het volledige pakket bestellen voor 1 persoon of meerdere personen, het kost altijd €17,00- per persoon, ongeacht voor hoeveel mensen je besteld.

Wanneer je bestelling geplaatst is beginnen wij met het bereiden en inpakken van je maaltijd. Deze staat vrijdagavond voor je klaar om opgehaald te worden. 

Onze producten zijn zo veel mogelijk verpakt in herbruikbare materialen zoals linnen broodzakken, glazen potten en pannetjes.  

Bestellen kan iedere week tot woensdagavond, zo hebben we voldoende tijd om verse producten te verzamelen en te bereiden. Als bestellen niet meer mogelijk is, of als we uitverkocht zijn, kun je het formulier niet meer invullen. Kom dan vooral snel weer terug voor een nieuw menu!

Bekijk het menu van deze week via de knop hierboven, bestel op de bestelpagina en haal je tas vol lekkers vrijdagavond tussen 17;00 uur en 20:00 uur op bij Het Keteltje!

20201106_154646.jpg
WhatsApp Image 2021-05-07 at 15.01.50.jp